Inspiratie update #8: Lancering nieuwe website, nieuwe social video’s en award winning interactie

Inspiratie update #8: Lancering nieuwe website, nieuwe social video’s en award winning interactie

Inspiratie update #8: Lancering nieuwe website, nieuwe social video’s en award winning interactie 1200 800 DSlab

We kunnen met trots melden dat onze nieuwe website live staat. Deze vertelt niet alleen beter waar we voor staan maar staat ook bommetje vol waardevolle informatie en inspiratie. In deze update licht ik o.a. twee aanraders uit: Advergame banners en Verticale video en portrait ads (o.a. tbv je social advertising). Maar natuurlijk ook een tweetal inspirerende cases: een social video ad waar we trots op zijn (gemaakt met met weinig materiaal) en onze Weborama creatie van de maand.

Aanmelden voor deze updates? Schrijf je hier in.
Next level inspiratie? Vraag naar de mogelijkheden voor een gratis (online) inspiratie sessie.
Leg contact met Bosse.

Inspiratie update #8: Lancering nieuwe website, nieuwe social video's en award winning interactie - macbook pro mockup scene 6 min

Hierbij lanceren we onze nieuwe website officieel

Onze nieuwe informatie + inspiratie hub, met alles wat je moet weten over digital ads.

Onze nieuwe website is op een hoger kennis en informatie level ingestoken dan hiervoor. We zijn er namelijk van overtuigd dat we ons netwerk zo veel mogelijk in mogelijkheden moeten laten denken, gesorteerd op type creatie. We belichten dan ook zo veel mogelijk zaken waar je als (toekomstig?) adverteerder van op de hoogte moet zijn zodat je een zo succesvol mogelijk campagne kan draaien. Hieronder alvast 2 hot topics van onze nieuwe website. Allereerst zal ik ingaan op alle ins and out mbt Advergame banners en vervolgens zoom ik in op Verticale video en portrait ads.

Advergame banners

Lees hier hoe je meer interactie en betere engagement met je doelgroep bereikt bij je eerstvolgende campagne. Een advergame is immers meer dan een spelletje en kan met alle doelgroepen matchen.

Verticale video en portrait ads

Vertical video’s spelen een steeds grotere rol in onze campagnes. Lees hier hoe je het maximale uit deze vorm van video advertising kan halen, zelfs als je alleen over een horizontale ad beschikt.

ER IS MEER…..

Social video voor de zakelijke sector

Waar denk jij aan bij een social video voor een WBSO subsidie aanvraag bij een zakelijke partij als PNO? Dat je hierbij niet meteen een aantrekkelijk idee hebt betekent niet dat we dit niet samen kunnen maken. Samen met Cloudselling hebben we namelijk bewezen dat we middels animatie ook hiervoor een mooie (doch inhoudelijke) video ad kunnen verzorgen. Cloudselling heeft zich gelukkig niet beperkt gevoeld door een gebrek aan assets. Een logo, een website en goed overleg is vaak al voldoende om deze uitdaging te tackelen.

Mogelijke toepassingen

  • Door Corona moeilijk om een video op te nemen? Ga voor animatie!
  • Niet alleen social in te zetten natuurlijk. Deze video kan ook omgebouwd worden naar andere (IAB?) formaten
  • Al je klanten in de B2B sector kunnen we samen helpen aan mooie video ads
  • Ook in te zetten als native video op eigen website(s)
  • Als vervanging van een dure video productie op locatie?

Uitverkiezing Creatie van de Maand

Weborama heeft onze creatie uitgeroepen tot creatie van de maand mei. Met deze keer een bijzonder interactieve invulling voor de Politie. De connectie met de doelgroep aangaan hebben we hierbij heel letterlijk kunnen nemen. Middels een chatbot in het billboard kan de doelgroep chatten met de adverteerder. Deze takeover valt dan ook in de categorie ‘conversational’ en is met een aantal partners mogelijk gemaakt en ingezet.

Mogelijke toepassingen

  • Met onze skills en jullie adverteer wens de volgende creatie van de maand binnenhalen?!
  • De conversational is een redelijk nieuwe toepassing, dus ben benieuwd hoe je deze graag zou willen gebruiken!
  • In meerdere advertentieformaten mogelijk
  • Als onderdeel van een grotere advertentie of campagne
Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Meer inspiratie nodig?

Voortdurend op zoek zijn naar de laatste technieken en digitale innovaties. Dat is wat ons bij DSlab en Campage on top of our game houdt! Innovatie vinden we belangrijk omdat het ons pusht constant op zoek te blijven naar vernieuwende digitale creatives. En daar profiteert iedereen van! Bedankt voor het lezen van deze inspiratie update. Hopelijk hebben we je kunnen inspireren! Heb je vragen, aanvullingen, tips of tops: laat vooral van je horen!

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, een inspiratiesessie aanvragen of heb je een andere vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Bekijk andere inspiratie updates

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!