Creatief bureau voor mode, kleding en cosmetica banners, advertising en marketing creatives

Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen o.a. impactvolle en innovatieve fashion en mode, kleding, schoenen en cosmetica creatives waarmee jij zelf een succesvolle marketing en advertising campagne kunt draaien.

Haal het maximale uit je campagne budget

Als creatief bureau helpen we marketeers, bureaus en mediabedrijven, die meerdere digitale campagnes per jaar draaien, om het maximale uit hun campagnebudget te halen. Dit doen we door de beste campagne ideeën, concepten en beelden door te vertalen naar impactvolle digitale creatives.

We leren jullie om in mogelijkheden te denken door te inspireren en adviseren. Naast onze website met 500+ inspirerende voorbeelden, laten we jullie in mogelijkheden denken door het geven van gratis inspiratiesessies, brainstorms en het sturen van inspiratie mailings.

Hierdoor bedenken jullie en/of wij samen nóg betere campagne concepten waar wij (eventueel met jullie designers) de beste creatives voor ontwikkelen. Creatives waarvan wij met onze expertise het maximale uit de beschikbare ruimte weten te halen.

Van kwalitatieve designs tot spannende interactiviteit en van gepersonaliseerde dynamische content tot indrukwekkende (video) animaties. We vertalen ieder campagne concept door naar alle type creatieve, innovatieve en kwalitatieve digitale uitingen zoals html5 banners (zoals Display banners, Rich Media, Advergames) en video creatives (zoals Digital Out Of Home, Social media creatives, Online video advertising). Zo brengen we samen jouw droom campagnes tot leven. Campagnes waar we allemaal trots op mogen zijn!

Dus ben jij op zoek naar een gezellige, betrouwbare en ervaren creatie partner om samen het
maximale uit jouw campagnes te halen? Neem dan snel contact op.

Impactvolle beleving

Zorg dat je de impactvolle beleving die in bijv. een tv/video campagne wordt gebruikt in alle creatieve uitingen en ads wordt verwerkt voor maximale impact op elk medium.

Meer sales

Met impactvolle en kwalitatieve ads zorg je dat je doelgroep direct op het eerste moment al wordt overtuigd van jouw product(en) wat resulteert in meer verkopen.

Langer top of mind

Als merk of bedrijf wil je zo lang mogelijk top of mind blijven, zodat de doelgroep de volgende keer als eerste aan jou denkt. Met innovatieve en impactvolle ads zorg je dat je memorabel blijft!

Gewonnen Weborama awards door creatief bureau DSlab

Fashion en styling advertentie voorbeelden

Voor de fashion- en mode branche bedenken, ontwerpen en ontwikkelen wij de meest creatieve en innovatieve fashion HTML5 banners, playable ads (advergames), video ads, social creatives en digital out of home uitingen. Zo helpen wij o.a. modemerken, kledingproducenten, retailers en cosmeticabedrijven succesvolle marketing en advertentiecampagnes te draaien.

Fashion en styling HTML5 banners

Rich Media banners

Maak impact op je doelgroep door die prachtige video campagne door te vertalen naar Rich Media video banners. Of laat je doelgroep bijvoorbeeld met interactieve HTML5 banners kennis maken met je nieuwe cosmetica product of mode collectie. Van Rich Media banners tot Page Takeovers of Interscrollers. Wij kunnen ieder Rich Media formaat ontwikkelen.

Display banners (IAB banners)

Zorg dat je cosmetica, styling of fashion HTML5 banners net zo kwalitatief en stijlvol zijn als de producten die je produceert en/of verkoopt. Juist binnen de standaard display banners moet je opvallen met kwaliteit, creativiteit en innovativiteit om de strijd tegen je concurrenten te winnen. Met onze jarenlange ervaring weten wij het maximale uit de strikte specificaties en ruimte te halen.

Advergames & playable ads

Vaak wordt gedacht dat een advergame niets voor een bedrijf is dat niets met games te maken heeft, maar het tegendeel is waar! Je kunt de doelgroep namelijk spelenderwijs kennis met je producten laten maken zonder dat het echt een spel hoeft te zijn. Denk hierbij aan het samenstellen van je nieuwe zomeroutfit op basis van je nieuwe collectie of het customizen van je nieuwe schoen.

Fashion en styling social en video ads

Fashion en styling - fashion pme legends social mockup

Social media creatives

Upgrade je social media campagnes door een stap verder te gaan dan je tv reclame te posten. Van opvallende cinemagraph video’s tot korte videofragmenten met visuele skin en sterke CTA tot interactieve story advertenties om bijvoorbeeld het voor en na effect te laten zien van je cosmetica product!

Fashion en styling - fashion online video advertenties zalando mockup

Online video advertenties

Optimaliseer je video content voor online advertising met een visuele skin of overlay met duidelijke call to action en button. Voeg hier een op online campagnes gerichte eindkaart aan toe voor maximaal resultaat. Of ga voor interactieve VPAID video’s met bijvoorbeeld hotspots of een galerijslider met de producten uit je video.

Fashion en styling - fashion cena dooh

Digital Out Of Home

Val op met de mooiste DOOH video animaties of ga voor HTML5 digital out of home creatives met dynamische content. Toon de nieuwste of best verkopende producten dynamisch in je ads. Of koppel een weer API om afhankelijk van het weer op dat moment bepaalde content te laten zien aan je doelgroep.

Iets anders nodig?

Neem dan contact met ons op! We ontwikkelen bijvoorbeeld ook Digital Out Of Home en narrowcasting creatives.
Als we de juiste specificaties ontvangen, kunnen wij nagenoeg ieder type reclame asset maken.

DSlab, creatief bureau voor fashion, kleding, cosmetica en styling marketing & advertising

We helpen marketeers, bureaus en mediabedrijven om het maximale uit hun campagnebudget te halen door de beste campagne ideeën, concepten en beelden door te vertalen naar impactvolle digitale creatives.

We leren jullie om in mogelijkheden te denken (met o.a. onze inspiratiesessies), waardoor jullie en/of wij samen nóg betere campagne concepten bedenken waar wij de beste fashion, kleding, cosmetica en styling marketing en advertising creatives voor ontwikkelen.

Wil je meer over ons weten? Lees dan snel verder:

  • We zijn experts geworden door onze passie voor animatie, interactie en video technieken. We zijn altijd bezig met innoveren om nóg gavere creatives te maken voor jouw volgende campagne.

  • We denken graag nog voor je officiële aanvraag mee, zonder kosten, hoe we jouw campagne perfect doorvertalen. Van brainstorm tot concept tot uitwerking.

  • We zijn een onafhankelijk creatief bureau die met net zoveel liefde werkt voor individuele merken, marketing- en mediabureaus als publishers en netwerken.

  • “De mooiste dingen maak je samen” vinden wij een prachtige uitspraak. Wil jij zelf het concept en/of design maken en moeten wij de uitwerking realiseren? Geen probleem! Leuk zelfs!

  • Van inspiratie updates (email) tot inspiratiesessies (op locatie of video call), wij delen graag onze kennis zodat we samen nog mooiere campagnes kunnen bedenken!

  • Snelle productie is belangrijk, maar snelle (mail) communicatie is misschien nog wel belangrijker! Hier krijgen we dan ook regelmatig complimenten over.

  • Naast Rich Media banners creëren we ook IAB display bannersets, Social media ads, Video ads, Digital Out Of Home (DOOH) creatives én landingspagina’s die perfect aansluiten op je campagne.

    We helpen je dus graag als je maar één formaat nodig hebt, bijvoorbeeld ter aanvulling van de eenvoudigere banners die je zelf ontwikkeld, maar ook als je de gehele digitale creatie productie bij ons neer wil leggen om een consistente en daarmee uiterst efficiënte campagne te kunnen draaien.

Wat klanten over ons zeggen

Bosse Zaal account manager bij creatief bureau DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creatief bureau graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!