Creatief bureau voor mode, kleding en cosmetica banners, advertising en marketing creatives

Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen o.a. impactvolle en innovatieve fashion en mode, kleding, schoenen en cosmetica creatives waarmee jij zelf een succesvolle marketing en advertising campagne kunt draaien.

Voor mode en styling bedrijven die streven naar succesvolle online campagnes

Als creative studio helpen wij o.a. fashion en mode merken, kleding retailers en cosmeticabedrijven die campagnes bedenken, opzetten en/of beheren. Bedrijven die het ondanks veel moeite niet lukt om continu succesvolle campagnes te realiseren en hun concurrenten te verslaan. Daarnaast helpen we ook bedrijven die gewoonweg klaar zijn voor de volgende stap in digitaal adverteren.

Ons team van gepassioneerde specialisten maakt de meest creatieve, interactieve en innovatieve ads. Ook inspireren, adviseren en denken we met je mee voor én tijdens het opzetten van je campagnes.

Doordat we jou in mogelijkheden laten denken, weet jij wat er allemaal kan en ga je op een hoger creatief, innovatief en technisch campagne niveau nadenken. Zo zet jij de meest impactvolle campagnes op waarvoor wij de perfecte creatives ontwikkelen. Hierdoor behaal jij succesvolle campagneresultaten, krijg je meer naamsbekendheid, ben je langer top of mind, stijgt de sales en versla je je concurrenten.

“Zie een campagne als een Formule 1 wedstrijd tegen je concurrenten waarbij het advertentiebudget de auto is en de creatives de banden. Je kan nóg zoveel geld uitgeven aan de auto, maar als je deze laat rijden op fietsbanden ga je de race nooit winnen.”

Impactvolle beleving

Zorg dat je de impactvolle beleving die in bijv. een tv/video campagne wordt gebruikt in alle creatieve uitingen en ads wordt verwerkt voor maximale impact op elk medium.

Meer sales

Met impactvolle en kwalitatieve ads zorg je dat je doelgroep direct op het eerste moment al wordt overtuigd van jouw product(en) wat resulteert in meer verkopen.

Langer top of mind

Als merk of bedrijf wil je zo lang mogelijk top of mind blijven, zodat de doelgroep de volgende keer als eerste aan jou denkt. Met innovatieve en impactvolle ads zorg je dat je memorabel blijft!

Weborama awards Rich Media banners

Fashion en styling advertentie voorbeelden

Voor de fashion- en mode branche bedenken, ontwerpen en ontwikkelen wij de meest creatieve en innovatieve fashion HTML5 banners, playable ads (advergames), video ads, social creatives, digital out of home uitingen en campagne websites/landingspagina’s. Zo helpen wij o.a. modemerken, kledingproducenten, retailers en cosmeticabedrijven succesvolle marketing en advertentiecampagnes te draaien.

Fashion en styling HTML5 banners

Rich Media banners

Maak impact op je doelgroep door die prachtige video campagne door te vertalen naar Rich Media video banners. Of laat je doelgroep bijvoorbeeld met interactieve HTML5 banners kennis maken met je nieuwe cosmetica product of mode collectie. Van Rich Media banners tot Page Takeovers of Interscrollers. Wij kunnen ieder Rich Media formaat ontwikkelen.

Display banners (IAB banners)

Zorg dat je cosmetica, styling of fashion HTML5 banners net zo kwalitatief en stijlvol zijn als de producten die je produceert en/of verkoopt. Juist binnen de standaard display banners moet je opvallen met kwaliteit, creativiteit en innovativiteit om de strijd tegen je concurrenten te winnen. Met onze jarenlange ervaring weten wij het maximale uit de strikte specificaties en ruimte te halen.

Advergames & playable ads

Vaak wordt gedacht dat een advergame niets voor een bedrijf is dat niets met games te maken heeft, maar het tegendeel is waar! Je kunt de doelgroep namelijk spelenderwijs kennis met je producten laten maken zonder dat het echt een spel hoeft te zijn. Denk hierbij aan het samenstellen van je nieuwe zomeroutfit op basis van je nieuwe collectie of het customizen van je nieuwe schoen.

Fashion en styling social en video ads

Fashion en styling - fashion pme legends social mockup

Social media creatives

Upgrade je social media campagnes door een stap verder te gaan dan je tv reclame te posten. Van opvallende cinemagraph video’s tot korte videofragmenten met visuele skin en sterke CTA tot interactieve story advertenties om bijvoorbeeld het voor en na effect te laten zien van je cosmetica product!

Fashion en styling - fashion online video advertenties zalando mockup

Online video advertenties

Optimaliseer je video content voor online advertising met een visuele skin of overlay met duidelijke call to action en button. Voeg hier een op online campagnes gerichte eindkaart aan toe voor maximaal resultaat. Of ga voor interactieve VPAID video’s met bijvoorbeeld hotspots of een galerijslider met de producten uit je video.

Fashion en styling - fashion cena dooh

Digital Out Of Home

Val op met de mooiste DOOH video animaties of ga voor HTML5 digital out of home creatives met dynamische content. Toon de nieuwste of best verkopende producten dynamisch in je ads. Of koppel een weer API om afhankelijk van het weer op dat moment bepaalde content te laten zien aan je doelgroep.

Campagne, event en actie websites

Je hebt waarschijnlijk al een website, maar is die wel geoptimaliseerd en perfect aansluitend op je campagne? Grote kans van niet. Zul je ook zien dat je webdevelopers het druk hebben en aanpassingen niet zomaar gaan lukken. Juist dan komen wij in beeld om voor jou die perfecte campagne of actie landingspagina of website te ontwikkelen. Veel adverteerders waarvoor we landingspagina’s en websites ontwikkelen, draaien deze simultaan naast de bestaande website of webshop.

Voor ieder budget hebben we een oplossing. We creëren zowel maatwerk, modulaire als template pagina’s.

Daarnaast verzorgen we (mits gewenst) de hosting, analytics en domeinnaam). Zo hoef jij je verder geen zorgen te maken om live te kunnen en kan alles buiten je bestaande website developers om (die het vaak al druk genoeg hebben!).

Iets anders nodig?

Neem dan contact met ons op! Als we de juiste specificaties ontvangen, kunnen wij nagenoeg ieder type reclame asset maken.

20% Welkomstkorting

Iedere nieuwe klant in de fashion/mode, styling en cosmetica branche krijgt 20% welkomstkorting! Dit doen we omdat we je graag een keer laten ervaren hoe fijn, leuk en efficiënt samenwerken met ons is. Van inspiratie tot advies tot het meedenken met jouw campagnes en het ontwikkelen van de beste creatives.

DSlab, creatief bureau voor fashion, mode en styling marketing & advertising

We inspireren, adviseren en denken met je mee op verschillende manieren. We brainstormen, sparren en geven advies over je aankomende campagne per mail, telefoon en/of video call. We laten je in mogelijkheden denken door onze uitgebreide inspiratiesessies bij jou op kantoor of per video meeting (meer over inspiratiesessies). Ook houden we je continu geïnspireerd door onze inspiratie updates mailing (je kunt je hier inschrijven). We zijn dus veel meer dan een creatie studio voor jouw fashion/mode (o.a. kleding en schoenen), styling en cosmetica marketing en/of advertising campagnes.

Daarnaast heeft ons team van in-house experts enorm veel creatie ervaring. Leren we voortdurend bij op design, techniek en innovatie vlak. Zijn we ijzersterke doorvertalers van campagneconcepten naar de gaafste creatives. En weten wij met onze kennis en ervaring voor ieder type creatie het maximale uit de werkruimte en specificaties te halen.

  • We zijn experts geworden door onze passie voor animatie, interactie en video technieken. We zijn altijd bezig met innoveren om nóg gavere creatives te maken voor jouw volgende campagne.

  • We denken graag nog voor je officiële aanvraag mee, zonder kosten, hoe we jouw campagne perfect doorvertalen. Van brainstorm tot concept tot uitwerking.

  • We zijn een onafhankelijke creatie studio die met net zoveel liefde werkt voor individuele merken, marketing- en mediabureaus als publishers en netwerken.

  • “De mooiste dingen maak je samen” vinden wij een prachtige uitspraak. Wil jij zelf het concept en/of design maken en moeten wij de uitwerking realiseren? Geen probleem! Leuk zelfs!

  • Van inspiratie updates (email) tot inspiratiesessies (op locatie of video call), wij delen graag onze kennis zodat we samen nog mooiere campagnes kunnen bedenken!

  • Snelle productie is belangrijk, maar snelle (mail) communicatie is misschien nog wel belangrijker! Hier krijgen we dan ook regelmatig complimenten over.

  • Naast Rich Media banners creëren we ook IAB display bannersets, Social media ads, Video ads, Digital Out Of Home (DOOH) creatives én landingspagina’s die perfect aansluiten op je campagne.

    We helpen je dus graag als je maar één formaat nodig hebt, bijvoorbeeld ter aanvulling van de eenvoudigere banners die je zelf ontwikkeld, maar ook als je de gehele digitale creatie productie bij ons neer wil leggen om een consistente en daarmee uiterst efficiënte campagne te kunnen draaien.

Wat klanten over ons zeggen

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Of schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!

Inspiratie Update

Cookie instellingen

Wie optimaal van onze website gebruik wil kunnen maken moet onze cookies accepteren. Je kunt hieronder instellen wat je wel en niet wil accepteren:

Wie wil er nou niet meer van de meest interessante content? Met Analytics weten wij hoeveel bezoekers we hebben en waar de interesses liggen om je in de toekomst nog beter te helpen met juiste content.
We maken gebruik van partnertools om onze website optimaal te laten presteren in het belang van jou als bezoeker.
required
 
 
Ook je browser heeft ooit honger, dus voed hem met wat lekker cookies :)