Onze creatie expertises

Als creative studio helpen we marketeers, bureaus en mediabedrijven het maximale uit hun display, rich media, social media, out of home en video campagnes te halen door de beste campagne concepten te vertalen naar ijzersterke maatwerk creatives. Ontdek hieronder onze expertises als creatie partner:

HTML5 banners

We ontwikkelen o.a. elk type HTML5 bannerset met iedere gewenste content zoals animatie, video, interactie en dynamische data. Van een display bannerset tot een Rich Media page takeover tot een advergame of dynamische banner campagne.

Display banners

Betaalbaar en effectief online adverteren doe je met Display banners (ook wel IAB banners genoemd). Deze html5 banners bieden je de mogelijkheid om te werken met mooie designs en opvallende animaties. Met onze expertise en jarenlange ervaring weten wij het maximale uit de beschikbare ruimte en strikte specificaties te halen. Hierdoor zal jouw display campagne opvallen en uitblinken tegenover de banners van je concurrenten.

Van een los IAB formaat tot een complete bannerset, wij helpen je het maximale uit je campagne budget te halen. Of er video, interactie of dynamische content is toegestaan hangt af van het platform, de specificaties en bij publisher, netwerk of mediabedrijf wat voor type display campagne je hebt ingekocht. Hoe dan ook zorgen wij er als creative studio voor dat de creaties werken op ieder device, van mobiel tot desktop.

Als creative studio ontwikkelen we Display banners en IAB banners voor alle bekende platformen zoals Google Ads, Xandr, Amazon Ads, Bing Ads en meer.

Rich Media banners

Hoe maak je écht impact met jouw online campagne? Juist; met knallende en creatieve html5 Rich Media banners! Rich Media banners bestaan uit meer dan alleen beeld. Ze zijn op te vullen met effectieve video content (met audio), uitgebreide animaties, dynamische content, opvallende interactieve elementen en meer. Door de interactiviteit ga je met Rich Media voor maximale engagement met jouw doelgroep.

Als creative studio zijn wij experts in het ontwerpen en ontwikkelen van Rich Media banners en kunnen wij ieder type Rich Media banner formaat maken. Daarnaast kunnen we ook Rich Media content toevoegen aan normale IAB formaten. Wij zorgen er als creative studio voor dat de creaties werken op elk device, van mobiel tot tablet en van laptop tot desktop. Dus ook voor volledige Cross Device campagnes ben je aan het juiste adres.

Onze Rich Media banners zijn o.a. inzetbaar via bekende platformen zoals Weborama, Google Display & Video 360 (DV360) en Adform.

Advergames & Playable ads

Hoe krijg je meer interactie en een hogere engagement met je doelgroep? Met Advergames (ook wel Playable ads genoemd) in je banner campagne!

Advergames zijn zoveel meer dan een spelletje. Het is dé manier om de engagement met je doelgroep te verhogen, je publiek te bereiken en een positieve ervaring over te brengen van jouw dienst of product. Zelfs wanneer jouw merk, product of doelgroep niks met games te maken heeft. Want zeg nou eerlijk, wie houdt nou niet van een bekend potje memory, tetris of een schuifpuzzel?

We kunnen zowel complete mini games in een banner bouwen, maar ook werken met bijvoorbeeld een enkel spelelement. Als creative studio maken wij van jouw online bannercampagne een echte belevenis. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de advergames op elk device werken, van mobiel en tablet tot desktop. Op mobiel heb je vaak wel te maken met enkele beperkingen. Maar daar houden wij als specialist uiteraard rekening mee bij het ontwerp en de ontwikkeling.

Social media creatives

Wat is tegenwoordig de manier om gezien te worden? Dat is zonder twijfel via Social Media. Met wereldwijd meer dan 5 miljard gebruikers is en blijft Social Media razend populair om op te adverteren.

Als creative studio ontwikkelen wij Social Media advertenties in alle vormen en maten. Van image tot video en zelfs interactieve story video ads. Opgemaakt in zowel vertical, square of landscape formaten. Wij optimaliseren jouw content per Social Media platform, campagneboodschap en doelgroep.

Wij zorgen daarnaast voor een perfecte doorvertaling van jouw (video)beelden naar impactvolle korte video advertenties voor Social Media. Hierbij houden we rekening met de verschillende specificaties van platformen zoals Instagram, Snapchat en Tiktok en de diverse formaten die binnen deze Social kanalen te vinden zijn. Denk aan stories of tijdlijn- en feed video’s. Als creative studio maken we jouw social media advertenties uniek door opvallende intro’s en gave animaties toe te voegen, maar let op! Soms kan je juist enorm goed opvallen door subtiel te zijn.

Digital Out Of Home Video & HTML

Jouw Out Of Home campagne écht helemaal afmaken? Door het inzetten van Digital Out of Home video’s en HTML5 creatives wordt jouw merk, product of dienst ook buitenshuis zichtbaar extra opvallend.

Als creative studio ontwikkelen wij verschillende type DOOH (video) creatives, aangepast op alle specifieke vormen en maten van de uitgever. Of het nou gaat om vaste afmetingen of responsive ontwerpen, wij passen jouw creatie hierop aan. Van Full motion tot still animated en statisch. Ook optimaliseren we bestaand videomateriaal of voegen nieuwe animaties toe om korte en doeltreffende DOOH video’s te ontwikkelen. Of we maken een combinatie van beide voor de perfecte mix. Dit doen we voor zowel video content als dynamische HTML5 content en zelfs interactieve content.

Als creative studio ontwikkelen wij Digital out of Home ads voor elk type scherm en exploitant. Denk bijvoorbeeld aan de standaard Abri’s, BlowUp Media’s The Tower, CS Digital’s Threesixty, JCDecaux’s Escalator of een 3D Deepscreen. In de stad, op het station of langs de (snel)weg, alles is mogelijk!

Online video ads

Een video advertentie blijft het winnen van een statische ad, zowel op de mogelijkheden en beleving van je boodschap als op de impact die het maakt op je doelgroep. Maar haal jij wel het uiterste uit je video campagne? Als digitaal creative studio helpen wij jou om maximale resultaten te behalen uit je video campagne met krachtige online video advertenties.

We toveren jouw bestaande videobeelden om tot passende Video ads of voegen onze eigen, opvallende animaties toe aan (statisch) materiaal. We korten bestaand materiaal in, plaatsen het in een visuele skin of voegen grafische subtitles toe voor extra impact én resultaat. Zo behaald jouw video campagne meer resultaat dan dat je een standaard video (bijvoorbeeld een tv commercial) gebruikt. Tevens optimaliseren wij bestaande video content voor gebruik in elke online campagne. Daarbij houden we rekening met alle specificaties en zorgen we ervoor dat belangrijke elementen zoals een button of duidelijke CTA worden toegevoegd. Waar nodig in de vorm van een visuele eindkaart.

Als creative studio ontwikkelen we ook interactieve video’s met VPAID techniek, multivideo of cliffhangers. Daarnaast kunnen we je helpen met verticale video advertenties voor mobiele devices, door jouw content per scène op maat te maken met de juiste uitsnedes.

Creative studio voor impactvolle digitale campagne creatie

Als creative studio helpen we marketeers, bureaus en mediabedrijven om het maximale uit hun campagnebudget te halen door de beste campagne ideeën, concepten en beelden door te vertalen naar impactvolle digitale creatives.

We leren jullie om in mogelijkheden te denken, waardoor jullie en/of wij samen nóg betere campagne concepten waar wij de beste creatives voor ontwikkelen.

Wil je meer over ons weten? Lees dan snel verder:

  • We zijn experts geworden door onze passie voor animatie, interactie en video technieken. We zijn altijd bezig met innoveren om nóg gavere creatives te maken voor jouw volgende campagne.

  • We denken graag nog voor je officiële aanvraag mee, zonder kosten, hoe we jouw campagne perfect doorvertalen. Van brainstorm tot concept tot uitwerking.

  • We zijn een onafhankelijk creative studio die met net zoveel liefde werkt voor individuele merken, marketing- en mediabureaus als publishers en netwerken.

  • “De mooiste dingen maak je samen” vinden wij een prachtige uitspraak. Wil jij zelf het concept en/of design maken en moeten wij de uitwerking realiseren? Geen probleem! Leuk zelfs!

  • Van inspiratie updates (email) tot inspiratiesessies (op locatie of video call), wij delen graag onze kennis zodat we samen nog mooiere campagnes kunnen bedenken!

  • Snelle productie is belangrijk, maar snelle (mail) communicatie is misschien nog wel belangrijker! Hier krijgen we dan ook regelmatig complimenten over.

  • Naast Rich Media banners creëren we ook IAB display bannersets, Social media ads, Video ads, Digital Out Of Home (DOOH) creatives én landingspagina’s die perfect aansluiten op je campagne.

    We helpen je dus graag als je maar één formaat nodig hebt, bijvoorbeeld ter aanvulling van de eenvoudigere banners die je zelf ontwikkeld, maar ook als je de gehele digitale creatie productie bij ons neer wil leggen om een consistente en daarmee uiterst efficiënte campagne te kunnen draaien.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!