Inspiratie update #9: EK-inhakers, TV-commercials en interactieve Social Ads.

Inspiratie update #9: EK-inhakers, TV-commercials en interactieve Social Ads.

Inspiratie update #9: EK-inhakers, TV-commercials en interactieve Social Ads. 1200 800 DSlab

Hierbij weer een dosis mooie cases die hopelijk je creativiteit prikkelen. Allereerst een mooie case gericht op het EK en een TV commercial + instream video + bumper ad. En tot slot: ben je al op de hoogte van de mogelijkheden om interactieve video ads in te zetten?

Aanmelden voor deze updates? Schrijf je hier in.
Next level inspiratie? Vraag naar de mogelijkheden voor een gratis (online) inspiratie sessie.
Leg contact met Bosse.

Seniorenvoordeelpas – EK Box

Het EK is alweer even voorbij, maar gelukkig hebben we deze case nog. Een case die in mijn optiek laat zien dat de productie van een kwalitatieve banner niet gepaard hoeft te gaan met forse investeringen in assets. In dit geval gaat zeker op: teamwork makes the dream work. Door goed samenspel met de opdrachtgever zijn we tot deze creatie gekomen die mooi de aandacht trekt (toch?).

Mogelijke toepassingen

  • Stadion vibe kan voor veel meer sporten toegepast worden deze zomer (GP van Zantvoort?)
  • Trek ook jouw campagne consistent door van online naar social (of andersom)
  • Zet ook jouw product in de spotlights
  • Gebruik die mouse-over!
  • Bied je ook een verzamelproduct aan? Laat je doelgroep zien wat er allemaal in zit, wij animeren dit wel mooi in.

TV Commercial Turkse Televisie

Nou wist je misschien al dat wij ook kunnen helpen bij het maken van een TV-commercial, maar wist je ook dat Turks hierbij geen enkel probleem is (mits we de vertalingen krijgen natuurlijk ). Pure Ingredients heeft ons voorzien van mooie input en een briefing waar we mee uit de voeten konden voor Mekkafood. Niet alleen voor de TV maar ook voor Youtube instream video en bumper ad. Hopelijk vinden jullie het eindresultaat ook zo fijn om te zien!

Mogelijke toepassingen

  • Consistente doorvertaling van jouw online campagne naar TV
  • Een TV reclame die geen fortuin kost
  • Commercial voor meerdere landen finetunen
  • Ook door te vertalen naar DOOH natuurlijk.
  • Presentatie van al je nieuwe producten.

ER IS MEER…..

Inspiratie update #9: EK-inhakers, TV-commercials en interactieve Social Ads. - Interactivevideoads influencer

Interactieve video ads

In de vorige update heb ik al verteld dat we veel meer kennis en insight vrij beschikbaar gemaakt hebben op onze website. Zo ook veel info over interactieve video ads. Video maakt meer en meer onderdeel uit van de gemiddelde campagnes, maar wist je dat je op veel plekken ook een interactieve video in kan zetten? De video triggert al een hoop zintuigen en hier kan nu ook een actie van doen aan gekoppeld worden. Lees al onze ins and outs op onderstaande pagina!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Meer inspiratie nodig?

Voortdurend op zoek zijn naar de laatste technieken en digitale innovaties. Dat is wat ons bij DSlab en Campage on top of our game houdt! Innovatie vinden we belangrijk omdat het ons pusht constant op zoek te blijven naar vernieuwende digitale creatives. En daar profiteert iedereen van! Bedankt voor het lezen van deze inspiratie update. Hopelijk hebben we je kunnen inspireren! Heb je vragen, aanvullingen, tips of tops: laat vooral van je horen!

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, een inspiratiesessie aanvragen of heb je een andere vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Bekijk andere inspiratie updates

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!