Hoe moet ik de creatives downloaden via Adpiler?

Hoe moet ik de creatives downloaden via Adpiler?

Hoe moet ik de creatives downloaden via Adpiler? 1200 630 DSlab

Hoe download ik de creatives uit Adpiler om in te zetten?

Banners die ingezet worden bij o.a. Google leveren wij aan via Adpiler. Je kunt deze banners (met backup images) eenvoudig downloaden vanuit Adpiler en daarna uploaden op Google. Dit kun je op drie manieren doen.

Optie 1: alle files in één keer downloaden

Je hebt rechtsboven in de header de optie om via de drie puntjes ALLE files te downloaden.
Dit doe je door in Adpiler rechtsboven op de drie bolletjes te klikken, vervolgens op Download files.  Zie onderstaande afbeelding als voorbeeld
Hoe moet ik de creatives downloaden via Adpiler? - adpiler 1

Optie 2: de files per groep downloaden

Er is ook de optie om per specifieke groep de files te downloaden. Wanneer we werken met een versie A-B, of met meerdere talen kan het handiger zijn om alle files per specifieke groep te downloaden. Dit doe je door in Adpiler op de drie puntjes helemaal rechts naast de titel van de groep te klikken, vervolgens op Download files. Zie onderstaande afbeelding als voorbeeld.
Hoe moet ik de creatives downloaden via Adpiler? - adpiler 2

Optie 3: de files per banner downloaden

Wil je alleen de files van een specifieke banner downloaden, dan kan dit ook. Dit doe je door in Adpiler te klikken op de drie puntjes naast de titel van de specifieke banner, vervolgens op Download file. Zie onderstaande afbeelding als voorbeeld.
Hoe moet ik de creatives downloaden via Adpiler? - adpiler 3
Bosse Zaal account manager bij creatief bureau DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Meer vragen of kunnen we je ergens mee helpen?

We helpen je graag met vragen, maar ook om te sparren over je volgende campagne! We helpen je als creatief bureau graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed!

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!