LEGO City VPAID

Info & formaten

Creatie voor: Lego
Project: LEGO City VPAID
Formaten: VPAID

Opdrachtomschrijving:
De VPAID is een super gave creatie om in te zetten wanneer je verschillende producten wilt combineren in één advertentie. Dat hebben we voor LEGO City gedaan voor het promoten van de thema’s Ocean en Fire.

In de VPAID worden de video spots van beide LEGO City sets op een leuk canvas gepresenteerd. Beide video’s zijn eenvoudig te bekijken door te klikken waarmee zowel de video én omgeving worden aangepast. Zo kan je altijd je doelgroep met twee verschillende producten aanspreken.

De mogelijkheden met VPAID zijn eindeloos. Naast video spots kunnen we ook werken met verschillende scenes, of een bepaald effect uitlichten zoals we hebben gedaan voor de Samsung Galaxy S22.

Wil jij ook zo’n vette video creatie? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!