Zwitserland Zomer Campagne

Info & formaten

Creatie voor: Zwitserland
Project: Zwitserland Zomer Campagne
Formaten: Expandable Billboard, Halfpage Ad, Interscroller

Opdrachtomschrijving:
Kraakheldere blauwe meren, eindeloze uitzichten en ontzettend veel uitstapjes die je kunt maken. We hebben het natuurlijk over Zwitserland. En hoe gaaf is het als je een campagne mag gaan maken om potentiele reizigers te overtuigen van al het moois dat dit land te bieden heeft?

We hebben voor maarliefst 7 verschillende regio’s in Zwitserland meerdere Rich Media formaten mogen maken om hiermee niet alleen een groot bereik te creëren, maar ook door middel van interactie de reiziger te overtuigen van de diversiteit die het land te bieden heeft.

Bij de Interscroller, de Rectangle, Halfpage Ad hebben we gewerkt met een interactieve slider waarmee zowel foto- als videomateriaal van de regio wordt getoond.

Bij de Expandable Billboard hebben we naast deze interactieve slider ook nog een interactieve kaart ingericht, compleet voorzien van alle highlights van de regio elk voorzien met een aparte foto en uitleg.

Eenzelfde opzet is natuurlijk voor meerdere doeleinden inzetbaar en de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan productsliders, een plattegrond van een pretpark of juist een afbeelding van een model waar we de highlights inzetten om bepaalde kleding uit te lichten.

Wil jij ook zo’n vette Rich Media set? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!