National Geographic – Kustwacht Caribisch Nederland

Info & formaten

Creatie voor: National Geographic
Project: Kustwacht Caribisch Nederland
Formaten: Interactive Page Takeover, Interactive Rich Media, Halfpage Ad, Rectangle, Billboard

Opdrachtomschrijving:
De nieuwe serie van National Geographic had ontzettend veel spectaculaire beelden. Ontzettend gaaf om hier natuurlijk een interactieve set aan video creaties mee te maken.

We mochten aan de slag voor een breed scala aan Rich Media formaten, van Page Takeover tot Halfpage ad. De twee teams uit de serie vormden de hoofdrolspelers in deze set: team Metal Shark en team NH90Heli. Met een mouse over activeert de kijker eenvoudig de video van het gekozen team dat vervolgens overgaat naar de eindkaart waar de gehele spot te zien is. Een indrukwekkend resultaat gemaakt met enkel de videospot en het key art, voor een groot bereik door de verschillende formaten en versies die we hebben mogen creëren.

Interactie bij mouse over is een leuke vorm van interactie die ook bij GDN Google banners kunnen worden ingezet.

Heb jij ook videomateriaal waar je een toffe campagne voor wilt inzetten? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!