Samsung- Galaxy S22

Info & formaten

Creatie voor: Samsung
Project: Galaxy S22
Formaten: VPAID

Opdrachtomschrijving:
Met deze spiksplinternieuwe Samsung telefoon maak jij zelfs in het donker de allermooiste foto’s. Om deze spectaculaire feature uit te lichten is deze VPAID in elkaar gezet waarin de gebruiker zelf de kans krijgt om de Nightography uit te proberen. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een Before & After transitie welke geactiveerd wordt door het klikken op de button. Maar ook wanneer de gebruiker geen interactie toont op de ad zal de video zich na een paar seconden automatisch hervatten. Zo wordt ervoor gezorgd dat de kijker altijd de hele banner te zien krijgt.

Door het gebruiken van donkere beelden wordt het idee van de Nightvision extra versterkt, in combinatie met het herkenbare Samsung-font en beelden van de futuristische smartphone is het een typische Samsung ad. De Interactive Video is op verschillende websites te zien geweest, grote kans dus dat jij hem ook wel eens bent tegenkomen!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!