Takeover – zoom issue

Takeover – zoom issue

Takeover – zoom issue 1200 630 DSlab

De content in de linker- en rechter skin is onleesbaar

Check altijd of je webpagina is ingezoomd. Soms neemt je browser bij het openen van een nieuwe tab deze instellingen over, omdat je net in een ander tabblad hebt ingezoomd. Controleer met CTRL + 0 (CMD + 0 voor Mac) of de pagina op 100% weergave staat. Vaak zie je dat de content hiermee beter te zien is!
Deze manier van schalen is ingebouwd in de Weborama templates en staat helaas buiten onze macht om hier voor de basis templates iets aan te kunnen veranderen. Zij zijn bekend met deze issue en hier is vooralsnog geen optimalisatie in te maken.
Wat wel een optie is bij take overs is te kijken naar een skin optimalisatie, zie takeover scalable skin mogelijkheden
Voorbeeld 1 – het verschil tussen 100% zoom (goed) en 120% zoom (fout)
Je ziet in dit voorbeeld goed wat er gebeurt: de content valt buiten het zichtveld en wordt afgesneden
Takeover - zoom issue - vtbl 125procent 1
Voorbeeld 2 – het verschil tussen 100% zoom (goed) en 80% zoom (fout)
Ook bij te veel uitzoomen schaalt de content niet goed mee, deze is smaller in beeld te zien met veel loze ruimte er om heen. Om deze reden gebruiken we altijd een achtergrondkleur die past bij de content om het een mooier geheel te laten lijken.
Takeover - zoom issue - vtbl 80procent 1
Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Meer vragen of kunnen we je ergens mee helpen?

We helpen je graag met vragen, maar ook om te sparren over je volgende campagne! We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed!

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!