NU.nl takeover – menu issue

NU.nl takeover – menu issue

NU.nl takeover – menu issue 1200 630 DSlab

NU.nl – de content in de skins wordt bovenaan afgesneden bij scroll

Soms lijkt het in de previewer van Weborama – NU.nl dat de content bovenin wordt afgesneden wanneer je naar beneden scrollt. Dit komt, doordat Weborama niet altijd de meest actuele website van de vendor tot zijn beschikking heeft. Recent heeft NU.nl het menu van de website aangepast, waardoor na het scrollen het menu kleiner wordt. In de previewer van Weborama is deze feature niet ingebouwd. Hierdoor lijkt het in de previewer dat de content wordt afgesneden, maar gelukkig is dit in de live versie niet het geval! Zie hieronder het verschil tussen de preview, en de werkelijke advertentie.
NU.nl takeover - menu issue - weboramapreviewervsnu 1
Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Meer vragen of kunnen we je ergens mee helpen?

We helpen je graag met vragen, maar ook om te sparren over je volgende campagne! We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed!

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!