Aanleverkorting – hoe zit dat eigenlijk?

Aanleverkorting – hoe zit dat eigenlijk?

Aanleverkorting – hoe zit dat eigenlijk? 1200 630 DSlab

Aanleverkorting – hoe zit dat eigenlijk?

Wanneer je bij ons een creatie aanvraagt, vinden we het fijn om zoveel mogelijk materiaal te ontvangen! Dat maakt ons werk niet alleen makkelijker, maar ook een stuk sneller.

En omdat wij tijd besparen, bespaar jij natuurlijk kosten! Daarom geven we je graag korting wanneer er voldoende en het juiste materiaal beschikbaar is. Hieronder hebben onze creatie-collega’s een aantal punten opgesteld welke je voorafgaand aan een project kunt nalopen om te checken of jij in aanmerking komt voor deze aanleverkorting!

Denk je na het lezen van deze lijst dat je in aanmerking komt voor de aanleverkorting of weet je niet zeker welk materiaal wij nodig hebben voor jouw creatie? Neem contact met ons op, dan kijken we er samen naar.

Checklist:

Concept:

  • Uitgeschreven of uitgetekend idee voor het verloop/inhoud van de creatie
  • Voorbeelden of mockups (zelf gemaakt of van bestaande creaties)

Artwork:

  • Gelaagde bronbestanden in PSD of AI formaat (+ gelinkte elementen)
  • Gelaagd (Alle verschillende elementen zoals afbeeldingen, tekst en effecten zijn los van elkaar en van de achtergrond)

Templates

  • Soms gebeurt het dat we een type creatie voor je hebben gemaakt die zo pakkend is of effectief is geweest, dat we hier een template voor op kunnen maken. In de conceptfase kunnen we dit bespreken om te kijken welke korting hierop gegeven kan worden.
Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Meer vragen of kunnen we je ergens mee helpen?

We helpen je graag met vragen, maar ook om te sparren over je volgende campagne! We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed!

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!