Campage: Actie, product, event en campagne websites en landingspagina’s

Creatief bureau voor creatieve, innovatieve en impactvolle campagne websites, actiepagina's, microsites, event websites en product lancering pagina's.

Waarom je bestaande website vaak niet geschikt is

Een Campage is een op zichzelf staande landingspagina of website speciaal ontwikkeld voor jouw campagne, actie, product lancering of event. Deze campagne website is geoptimaliseerd voor jouw doelstellingen en sluit perfect aan op je marketing en/of advertising communicatie en visuele stijl voor een lagere bounce rate en optimaal resultaat. Daarnaast zijn onze pagina’s natuurlijk volledig brandsafe, zonder afleiding en zonder advertenties (in tegenstelling tot adverteerders die bijvoorbeeld YouTube als landingspagina gebruiken). Ook kan een Campage fungeren als een onafhankelijke centrale plek vanuit waar de doelgroep kan doorklikken naar bijvoorbeeld verschillende retailers of exploitanten.

We zien dat 9 van de 10 websites niet is gemaakt om de doelgroep zo creatief en interactief mogelijk mee te nemen in het verhaal van je merk, product of dienst. Deze is vaak gebouwd op een makkelijk te beheren CMS (content management systeem), zodat content snel gebouwd en aangepast kan worden. Door de beperkingen die dit met zich meebrengt hebben de meeste pagina’s geen wow-factor met impactvol design, mooie animaties en gave interacties of video content. Iets waar wij als creatief bureau juist gespecialiseerd in zijn! Daarnaast werken wij continu aan content modules die extra bijdragen aan het behalen van je doelstellingen. Denk voor de filmbranche aan een campagne website met een ticketverkoop module, voor de speelgoed- en kids branche aan multivideo module of mini games, voor de tv en streaming branche aan een reminder module door de release in je agenda te zetten, etc.

Veel adverteerders kiezen er dan ook voor om een campagne website simultaan met de bestaande eigen website live te hebben staan. Dit omdat de bestaande website of webshop vaak niet perfect aansluit op de campagne (boodschap), niet de wow-factor heeft en aanpassen niet of niet snel genoeg kan, niet wenselijk is of het niet mag wegens bedrijfspolicies.

Campagne website en landingspagina mogelijkheden

Ontdek hieronder onze campagne website en landingspagina mogelijkheden. Interesse, maar geen idee hoe alles in zijn werk gaat? Geen probleem! We begeleiden je in het creatieproces en ontzorgen je van zaken zoals hosting, analytics en het koppelen van een (sub)domein.

Campage: Campagne websites en landingspagina’s - campage campagne websites

Campagne websites

Campagne websites en landingspagina’s die perfect op je campagne boodschap en look-and-feel aansluiten, zorgen voor het beste resultaat. Een campagne website is daarom zeer geschikt om simultaan te draaien naast je bestaande website, die dan niet aangepast hoeft te worden.

Campage: Campagne websites en landingspagina’s - campage product paginas

Productlancering pagina

Een productlancering website of pagina nodig die langer live moet staan dan je campagne? We ontwikkelen zowel tijdelijke als lang blijvende product(lancering) sites voor jouw product of dienst. Deze kunnen een aanvulling zijn op jouw bestaande website door bijvoorbeeld op een subdomein te draaien.

Campage: Campagne websites en landingspagina’s - campage actie paginas

Actie pagina’s

Heb je een actie of aanbieding die je in een advertentie of marketing campagne promoot? Zorg dat je hier de perfecte actie pagina achter hebt zitten om nieuwsgierigheid om te zetten naar conversie. Van informatie tot video tot formulieren of zelfs mini games.

Campage: Campagne websites en landingspagina’s - campage leadgeneratie paginas

Leadgeneratie pagina’s

Met een leadgeneratie pagina bij je campagne, verzamel je eenvoudig contactgegevens, laat je je doelgroep een brochure of whitepaper downloaden of zet je een prijsvraag of quiz op. We kunnen de formulier data doorsturen naar je mailbox, naar een spreadsheet doorschieten of bijvoorbeeld met ActiveCampaign, Mailchimp of een ander e-mail/marketing systeem koppelen.

Campage: Campagne websites en landingspagina’s - campage event websites

Event websites

Websites en landingspagina’s voor zakelijke evenementen zoals webinars, awards, bedrijfsfeesten en netwerkborrels. Maar ook voor niet zakelijke evenementen zoals festivals, feesten en gemeentelijke evenementen. We implementeren jouw ticket provider of ontwikkelen bijvoorbeeld een inschrijfformulier.

Campage: Campagne websites en landingspagina’s - campage keuze hulppagina

Keuze(hulp) pagina

Promoot je meerdere producten in één campagne en kan je maar 1 exit-click instellen? Met een keuze pagina krijgt je doelgroep een mooie tussenpagina te zien waar ze eenvoudig kunnen kiezen naar welke (bestaande) product- of webshop pagina ze gaan.

Heb je veel producten of opties? Laat je doelgroep door middel van een visuele keuzehulp meerdere stappen doorlopen om tot de juiste keuze te komen.

Template tot standaard tot maatwerk Campages

Voor de kleinere budgetten hebben we zelf ontwikkelde landingspagina templates. Deze kant en klare templates zijn zeer betaalbaar en erg snel op te leveren, doordat de website in grote lijnen al is gemaakt. We verwerken jouw content zoals de huisstijl, logo’s, fonts, kleuren, titels, teksten, afbeeldingen, video’s en andere data. Hierdoor kun jij razendsnel live!

Voor de meeste klanten ontwikkelen wij de “Standaard Campage”. Een campagne landingspagina opgebouwd uit modulaire secties die naar wens worden aangepast en ingevuld om te voldoen aan jouw wensen en te zijn ingericht op jouw doelstellingen. Deze bestaan vaak uit een delen maatwerk en delen module templates.

Voor wie maximale impact wil maken op zijn of haar doelgroep ontwikkelen we ook volledige maatwerk websites en landingspagina’s. Alles kan naar wens worden opgemaakt en zo extreem worden gemaakt als jij dat wil. De doorlooptijden zijn natuurlijk wat langer en de investering wat hoger, maar daar krijg je ook spektakel voor terug!

Branche specialisaties en voorbeelden

Voor verschillende branches ontwikkelen we krachtige campagne websites en landingspagina’s met elk unieke features die perfect aansluiten op de doelstellingen van deze branche. Denk hierbij aan een multivideo- en ticketmodule voor de bioscoop en filmbranche, een herinnering- of zet-in-je-agenda module voor de TV & streaming branche of vette minigames en andere interacterende modules voor de speelgoedbranche.

Film releases

Een unieke en tot de verbeelding sprekende campagne website of campagne landingspagina voor de film releases branche. Bekijk alle unieke modules (zoals onze ticketmodule) die we voor deze sectoren ontwikkelen en bekijk verschillende voorbeelden van landingspagina’s die we al gebouwd hebben.

Speelgoed & Kids

Een gave en informatieve showcase campagne website of pagina voor de speelgoed en kind branche. Ontdek de mogelijkheden van minigames en andere interactieve modules die we ontwikkelen voor de jonge doelgroep en bekijk mooie voorbeelden van landingspagina’s voor deze sector.

TV, streaming & VOD

Een sprekende informatieve campagne website of pagina voor de TV, streaming en video on demand branche. Bekijk unieke modules die bijdragen aan meer tune-ins en meer engagement met je nieuwste aflevering en scroll door enkele mooie voorbeelden van landingspagina’s.

Inclusief hosting, analytics en (sub)domein

Al onze campagne websites en landingspagina’s worden gekoppeld aan onze uitgebreide analytics tool. Hiermee wordt alle data inzichtelijk waarmee jij het succes van je website of pagina kan meten. Liever je eigen analytics koppelen? Ook geen probleem! We kunnen bijvoorbeeld eenvoudig je Google Analytics tag integreren.

Ook verzorgen wij high performance hosting die ook de pieken aan kunnen van online advertentiecampagnes met grote impressie aantallen. Iedere Campage die we ontwikkelen is standaard inclusief 1 maand hosting. Dit is ook inclusief onze CDN voor extra snelle laadtijden van o.a. afbeeldingen en video’s.

Bij iedere campagne website krijg je de mogelijkheid een gratis domeinnaam voor een jaar af te nemen (.nl, en .be topleveldomeinnamen zijn altijd gratis, andere zijn in overleg). Natuurlijk is het ook geen probleem om de website niet op onze servers te hosten, maar aan een bestaand domein van jullie te koppelen. Dit kan zowel voor domeinnamen als subdomeinen en voor beide opties hebben we een handige handleiding paraat.

Hoe ads en een landingspagina effectief samen kunnen werken

Ontdek hoe banners, video ads, social creatives en andere reclame uitingen die perfect op de landingspagina aansluiten, kunnen zorgen voor een nog hoger campagne resultaat.

Meer en langdurige website bezoekers

Wanneer je advertenties visueel en content technisch goed aansluiten op je campagne website of landingspagina is de kans zeer groot dat bezoekers het gevoel hebben dat ze op de juiste pagina zijn beland. Dit resulteert in meer bezoekers die je pagina/website écht goed bekijken. We zien regelmatig adverteerders die campagne verkeer naar een landingspagina sturen die niet matched in stijl en/of boodschap waardoor ze flinke resultaten kunnen mislopen. Denk bijvoorbeeld aan een campagne voor kids over nieuw speelgoed, die na het klikken op een banner worden doorgestuurd naar een zakelijke webshop met weinig uitleg en passende sfeer. Ook zien we adverteerder die hun verkeer direct naar Youtube sturen. Een platform gemaakt om de kijker af te leiden, zoveel mogelijk content te laten zien (ook als die niet van jou is) en zoveel mogelijk ads te tonen.

Van nieuwsgierigheid naar overtuigen

Advertenties zijn vaak bedoeld om je doelgroep nieuwsgierig te maken naar je nieuwe product of dienst. Is deze nieuwsgierig en willen ze meer weten? Dan moeten ze naar een plek gestuurd kunnen worden waar meer informatie te vinden is: een campagne landingspagina of website. Dit is dan ook dé plek om de nieuwsgierigheid om te zetten naar een overtuiging! De doelgroep overtuigen om jouw product te kopen, jouw dienst af te nemen of naar die nieuwe show te gaan kijken!

Uitgebreide content mogelijkheden

Omdat je advertenties en marketing creatives vaak in hele korte tijd je doelgroep moet overtuigen door te klikken, is het slim hier korte communicatie en beperkte content in te verwerken. Wanneer je de doelgroep nieuwsgierig hebt gemaakt en deze doorklikt naar je campagne landingspagina, heb je de aandacht én alle visuele ruimte voor uitgebreide content. Neem de kijker verder mee in je verhaal en breng de ervaring over die nodig is om ze te overtuigen actie te ondernemen.

Meer website traffic door slim opgebouwde ads

Wanneer we zowel de advertenties én de campagne website/landingspagina mogen ontwikkelen, kunnen we deze zeer effectief op elkaar afstemmen om zo meer website traffic te genereren. Denk hierbij aan mogelijkheden als:

  • Een video player die net voor een spannend moment pauzeert en een knop laat zien “Bekijk hier hoe het afloopt” die naar de landingspagina linkt (direct naar de grote video player en daar verder gaat vanaf dat moment)
  • Verleid de doelgroep met een preview of eerste stap (van meerdere) in de creatives. Wanneer ze die uitgevoerd hebben, kunnen ze op de website meer stappen uitvoeren en moeten ze doorklikken. De data van de keuzes die ze gemaakt hebben in de HTML banners kunnen we mee sturen naar de landingspagina, zodat ze daar verder gaan.

Ontdek onze banner, video en social media expertises

Van Rich Media banners tot Advergames en display banners, maar ook van online video advertenties tot social media advertenties en digital out of home.

Over ons als webdeveloper en ontwikkelaar van o.a. campagne websites en landingspagina’s

We helpen marketeers, bureaus en mediabedrijven om het maximale uit hun campagnebudget te halen door de beste campagne ideeën, concepten en beelden door te vertalen naar impactvolle digitale creatives.

We leren jullie om in mogelijkheden te denken, waardoor jullie en/of wij samen nóg betere campagne concepten waar wij o.a. de beste campagne websites en campagne landingspagina’s voor ontwikkelen.

  • We hebben veel ervaring in het maken van prachtige designs, opvallende animaties en spannende interactieve elementen door onze achtergrond in de high-end digitale advertentie productie.

  • Als bedrijf met jarenlange ervaring in de snelle online advertentiewereld zijn we helemaal ingesteld op razendsnelle productie met behoud van creativiteit en kwaliteit. Onze werkwijzen en communicatie zijn hier dan ook volledig op ingericht. Bij ons geen lange wachttijden én vooral geen lange doorlooptijden voor productie!

  • Met een heel team vol creatievelingen (zowel in design als techniek) hebben wij voor elke vraag wel een mooie oplossing en denken we graag al met je mee in de conceptfase.

  • Door onze ervaring in het hoogste segment van online advertentie productie zijn we door de tijd heen experts geworden in het perfect doorvertalen van jouw campagne-, product- of merk-huisstijl en merkwaarden naar een website of landingspagina voor een consistente campagne beleving.

  • Mocht je nog geen advertentie creatives hebben, dan kan DSlab je daar ook mee helpen. We hebben ervaring met alle soorten creatives, van de meest waanzinnige Page Takeovers, Rich Media banners tot de standaard IAB display bannersets, maar ook met het opmaken of optimaliseren van video advertenties voor o.a. social media platformen of Digital Out Of Home inzet.

Daan Franssen account manager bij creatief bureau DSlab

Daan Franssen
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creatief bureau graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!