Collistar Milano – Magic Drops

Info & formaten

Creatie voor: Collistar Milano
Project: Magic Drops
Formaten:  IAB banners, Billboard

Opdrachtomschrijving
Een egale, gebruinde huid, het hele jaar door, wie wil dat nou niet? Met deze Magic Drops bereik je in minder dan een uur, prachtige resultaten. Om dit beautyproduct uit te lichten mochten wij een aantal mooie IAB banners ontwikkelen.

Om de luxe en de hoge kwaliteit van dit product goed over te brengen op de doelgroep is er gekozen voor een subtiele bannerset. De creaties openen met een rustige animatie waarbij de teksten en producten achter elkaar in beeld verschijnen. Het zoom-effect dat hiervoor is gebruikt maakt het geheel net wat speelser en opvallender zonder dat het afdoet aan chique uitstraling.

In combinatie met de warme aardetinten is het een prachtige set die goed aansluit bij de merkidentiteit van de klant. En dat allemaal in een IAB set onder de 150kb.

Wil jij ook zo’n chique IAB Bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!