Specialized – S-Works Torch

Info & formaten

Creatie voor: Specialized
Project: S-Works Torch
Formaten: IAB Bannerset

Opdrachtomschrijving:
De S-Works Torch van Specialized is een gloednieuwe schoen, speciaal ontwikkeld voor de wielersport. Met vele speciale technieken en evolutionaire uitvindingen is het de beste in zijn soort, hebben wij ons laten vertellen.

Om deze unieke features op de juiste manier uit te lichten hebben wij deze IAB Bannerset ontwikkeld. Door met de muis de slider te verschuiven kun je de binnenzijde van de schoen zien. Een gaaf effect dat tot veel interactie en betrokkenheid leidt. In combinatie met de tekstuele animaties en het zwevende effect van de schoen, is het een hele unieke en opvallende creatie. Het mooiste van deze bannerset is dat hij niet meer dan 150kb groot is! Hierdoor is die onder andere inzetbaar als Google Ad.

Zo zie je maar weer, er is zoveel mogelijk met slechts een paar kilobytes!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!