Pathé – DOOH IMAX & 4DX

Info & formaten

Creatie voor: Pathé
Project: DOOH IMAX & 4DX
Formaten: DOOH

Opdrachtomschrijving:
Snel een Digital out of Home nodig én consistent dezelfde stijl doortrekken? Een standaard template is daar de perfecte oplossing voor.

Voor de bioscopen van Pathé hebben wij templates ontwikkeld voor IMAX en 4DX, twee exclusieve filmformaten.  De sjablonen kunnen steeds weer opnieuw gebruikt kunnen worden en zijn voor elke film in te zetten. Met de dynamische intro wordt meteen de aandacht getrokken van het publiek op straat. De leuke tekstanimaties zijn een typisch onderdeel van de Pathé huisstijl. Na de intro volgt een soepele overgang naar het eindbeeld, waarop de filmposter en titel te zien zijn.

En komt er een nieuwe film uit? Dan plakken wij hem razendsnel in, zo gepiept!

Wil jij ook zo’n handig template? Neem dan contact met ons op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!