Disney+ – Welcome to Chippendales

Info & formaten

Creatie voor: Disney+
Project: Welcome to Chippendales
Formaten: Digital Out of Home, Social Video, Rich Media, Full Page Takeover, Cross Device Page Takeover, Halfpage Ad, Billboard,

Opdrachtomschrijving:
‘Welcome to Chippendales’ is een nieuwe serie op Disney+ die in de wereld van de mannelijke stripclub duikt. Voor deze drama-serie is weer flink uitgepakt als het om campagnevoering gaat. Aan bruikbaar materiaal dus geen gebrek!

Bij DSlab zijn we dol op het combineren van de vetste video effecten met stilstaand beeld. Hiermee creëren we namelijk een bijzonder opvallende verschijning wat gebruikt kan worden in zowel HTML- als videoformaten.

In de DOOH’s en Social Video’s hebben we het statische Artwork in een 3D ruimte gezet en hier op de achtergrond de video’s van dansende mannen aan toegevoegd. Als kers op de taart hebben we nog extra videomateriaal als introbeeld ingezet waarna een sprankelende explosie als overgang naar het eindbeeld fungeert.

De Cross Device page Takeovers en Fullpage Takeovers waren uitermate geschikt om ook hier het videomateriaal in terug te laten komen. Omdat er op meerdere momenten in de pagina ruimte is voor een nieuwe advertentie kunnen er meerdere fragmenten los van elkaar worden ingezet.

Wil jij ook zo’n opvallende en krachtige campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!