Hasbro – Play Doh – Care ’n Carry dierenarts + Pizza Oven

Info & formaten

Creatie voor: Hasbro
Project: Play Doh – Care ’n Carry dierenarts + Pizza Oven
Formaten: Interactive Interscroller

Opdrachtomschrijving:
Play Doh heeft twee nieuwe klei-sets uitgebracht, de Pizza Oven en de Dierenarts. Voor beide producten hebben wij een interactieve interscroller ontwikkeld om jonge kinderen enthousiast te maken over dit nieuwe speelgoed.

In de creaties krijgt de gebruiker twee Play Doh producten te zien waaruit gekozen kan worden. Zodra er een set is geselecteerd klapt de banner open en is een videospot te zien. Nadat de eerste keuze is gemaakt de gebruiker er ten alle tijden nog voor kiezen om ook de andere speelset te bekijken.

Dit is een leuke en vooral slimme manier om meerdere producten uit te lichten in slechts één bannerformaat.

Wil jij ook zo’n vette interactive interscroller? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!