Meditation Moments – Creatie Wintercampagne

Info & formaten

Creatie voor: Meditation Moments
Project: Creatie Wintercampagne
Formaten: Conversational DV360 bannerset

Opdrachtomschrijving:
Meditation Moments is een populaire app waarmee iedereen zijn dagelijkse rustmomentje kan pakken. De verschillende rustgevende meditaties, muziek en luisterboeken zorgen voor stressvermindering en een betere mentale gezondheid.

Deze rust en kalmte hebben wij weten door te trekken in deze campagne, bestaande uit diverse DV360 formaten. In deze creatie is gebruik gemaakt van DSlab’s conversation techniek. Hierin kan de gebruiker chatten met het merk. Een techniek die ervoor zorgt dat de banner precies de juiste inhoud kan bieden aan elke gebruiker. Doordat de gebruiker antwoord geeft op de vragen, kan een volgende stap aan de hand daarvan worden bepaald.

In deze creaties betekent dat, dat de luisteraar voor elke behoefte een ander audiofragment te horen krijgt. Deze audiofragmenten zijn een prachtig voorproefje van wat de app allemaal te bieden heeft. De audio begint automatisch af te spelen wanneer de gebruiker antwoord heeft gegeven op de vraag, hier is dus geen extra actie meer voor nodig.

Wil jij ook zo’n persoonlijke bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!