VWPFS – XLLease

Info & formaten

Creatie voor: VWPFS
Project: XLLease
Formaten: IAB bannerset, Social Media video’s

Opdrachtomschrijving
Uw bedrijfswagen leasen? Deze set aan creaties legt je eenvoudig in slechts 3 stappen uit hoe dat in zijn werk gaat. Rekening houdend met de korte spanningsboog van de doelgroep, ondersteunen we de stappen met leuke, visuele content en houden we de tekstuele invullen zo kort mogelijk. De speelse en beweeglijke animaties zorgen ervoor dat deze ads leuk zijn om naar te kijken en dat ze niet snel vervelen.

De IAB formaten zijn opgemaakt als Google ads, wat betekent dat deze allemaal onder de 150kb blijven. Iets wat altijd een uitdaging blijft maar wat ook in dit project weer enorm goed gelukt is. Aan de kwaliteit van de afbeeldingen is het in elk geval niet op te merken!

Wil jij ook zo’n mooie IAB bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creatief bureau DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creatief bureau graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!