Marktplaats – Mobility

Info & formaten

Creatie voor: Marktplaats
Project: Mobility
Formaten: APTO, IAB Rich Media bannerset, Interscroller

Opdrachtomschrijving
Hier zie je een succesvolle campagne met de allerhoogste CTR rate van Maart 2024! Samen met Marktplaats  ontwikkelden we een brede set aan Rich Media banners, inclusief APTO, interscroller en video ads.

Er is gewerkt in twee fases, waarin in de eerste fase gebruik is gemaakt van video en in fase twee statische afbeeldingen zijn ingezet. Van elk formaat zijn verschillende varianten opgemaakt met elk nét een andere inhoud. De banners openen, afhankelijk van de fase, met een video of zoom-effect op de afbeelding. Door middel van een leuke animatie komen de verschillende teksten in beeld voor extra toelichting op het beeld.

Een leuke extra is de video in de APTO, wanneer deze op ‘play’ wordt gezet in het billboard speelt hij zich over de content van de website af. Dat valt goed op! (En video’s die op klik worden geïnstantieerd mogen buiten de bestandsgrootte limiet vallen, daardoor blijft de kwaliteit hoog!)

Omdat we de banners zo hebben ingericht dat ze makkelijk hergebruikt kunnen worden, waren de doorvertalingen zo gemaakt. Dit zorgt voor een efficiënte werkwijze waarmee veel tijd wordt bespaard!

Wil jij ook zo’n mooie Rich Media bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!