Essent – Emobility – APTO gamification

Info & formaten

Creatie voor: Essent
Project: Emobility
Formaten: Playable APTO, Page Takeover advergame, gamification

Opdrachtomschrijving
Hier hebben we weer een ontzettend gave, award-winning case voor de Emobility campagne van Essent. In deze campagne wordt gefocust op elektrisch rijden en hoe Essent hieraan bijdraagt. Deze Page Takeover brengt op een speelse manier de laadpassen van Essent onder de aandacht door gebruik te maken van een advergame.

In deze playable APTO bestuurt de gebruiker zelf de Essent bus met de pijltjestoetsen. Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk laadpassen worden verzameld om de accu opgeladen te houden. Wanneer er over slecht wegdek wordt gereden, vertraagd de bus en loopt de accu sneller leeg. Het is een eenvoudig spelletje maar dat maakt hem zeker niet minder leuk om te spelen. Omdat de score wordt bijgehouden in het billboard wil je als gebruiker steeds opnieuw spelen om je eigen high-score te verbeteren.

De HPTO en advergame zijn volledig schaalbaar, schuiven mee op scroll en vallen enorm op door de felle kleuren en unieke animaties.

Zelf spelen? Hier vind je de live-previewlink.

Wil jij ook zo’n vette playable Page Takeover? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!