VTech – Switch & Go Dino’s

Info & formaten

Creatie voor: VTech
Project: Switch & Go
Formaten:  Interactive Fullpage Inapp

Opdrachtomschrijving

Dino’s die kunnen veranderen in een raceauto, wie wil dat nou niet? Aan ons de vraag of wij de verschillende dinosaurussen konden verwerken in een opvallende, interactieve inApp creatie.

Dit hebben we gedaan door de dino’s in een slider te plaatsen, deze draait automatisch zo lang er geen interactie is geweest. Wanneer er wel getikt wordt kan de gebruiker de carrousel handmatig bedienen.

Omdat deze creatie een inApp formaat is, is hij in te zetten op alle formaten en devices. Zowel landscape als portrait werkt deze banner helemaal naar behoren! Zo kan hij gemakkelijk op verschillende plekken worden ingezet.

Wil jij ook een interactieve Fullpage Inapp? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!