Videoland – Incognito

Info & formaten

Creatie voor: Videoland
Project: Incognito
Formaten:  Rich Media, Video, Mobile Page Takeover

Opdrachtomschrijving
Deze gloednieuwe, spannende misdaadserie van Videoland gaat over Felix en Lize. Maar is dat wel zo? Beide hoofdpersonages leiden een dubbelleven en zijn eigenlijk helemaal niet zo eerlijk tegen elkaar.

De spanning en het mysterie dat dit met zich meebrengt hebben wij over weten te brengen in deze uitgebreide bannerset.  We hebben de twee hoofdkarakters groot in beeld gebracht en ze tegenover elkaar gezet om nog meer het vijandige gevoel mee te geven.

In de Animated formaten wisselen de twee zich af door middel van een spectaculaire animatie. De eerste twee keer gebeurd dit automatisch, hierna wordt deze wissel steeds opnieuw getriggerd bij een mouse-over.

In de Video formaten is gebruik gemaakt van een moving portrait, deze hebben we zo bewerkt dat hij perfect aansluit bij de rest van de banners zodat het een mooi geheel vormt. In deze banners is ook de videospot te zien.

Wil jij ook zulke spannende banners? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!