Jumbo Spellen – Haastra

Info & formaten

Creatie voor: Jumbo Spellen
Project: Haastra
Formaten: Interactive / Halfpage Ad

Opdrachtomschrijving
We kennen ze allemaal wel, die grappige, humoristische puzzels van Jan van Haasteren! Om deze puzzels in de decembermaand eens extra aandacht te geven ontwikkelde wij een interactie HPA.

In deze banner ziet de gebruiker eerst een aantal puzzels voorbij komen. Hierna volgt het interactieve gedeelte waarin hij zelf een aantal puzzelstukjes op de juiste plek moet leggen. Hiervoor is gebruiken gemaakt van een Draggable techniek waarmee het puzzelstukje écht vastgepakt kan worden door de muis ingedrukt te houden.

Zo hebben we van weinig materiaal toch een hele opvallende en unieke banner weten te maken!

Wil jij ook zo’n vette Interactieve Banner? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!