VTech – Marble Rush

Info & formaten

Creatie voor: VTech
Project: Marble Rush
Formaten: Interactieve Video Interstitial

Opdrachtomschrijving:
VTech heeft met de Marble Rush lijn een fantastsche reeks aan knikkerbanen op de markt gebracht. Ter promotie van het speelgoed hebben wij een Interactieve video Interstitial vormgegeven en ontwikkeld.

Kijkend naar het online gedrag van de doelgroep kwamen we al snel tot de conclusie om voor een Portrait Interstitial te gaan welke perfect in te zetten is op smartphones. Hij draait op full screen waardoor je maximale impact maakt.

We hebben de bestaande videospot als uitgangspunt gebruikt en vanuit hier een banner ontworpen. Boven in beeld heeft de gebruiker de mogelijkheid om tussen de verschillende Marble Rush sets te bladeren en ze allemaal te kunnen bekijken. Zo zorgen we voor nog meer interactie en betrokkenheid van de doelgroep!

Wil jij ook zo’n impactvolle Interstitial? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!