Videoland – Glory Collision 4

Info & formaten

Creatie voor: Videoland
Project: Glory Collision 4
Formaten: Cross Device Page Takeover, IAB Bannerset, Rich Media

Opdrachtomschrijving:
Hari vs. Overeem was het gevecht van het jaar, met deze twee kickbokslegendes in de ring was het een hoogtepunt waar lang naar uitgekeken werd. Het gevecht was via Videoland te bekijken en daar hebben wij een gave bannerset voor opgezet.

Beide vechters hebben we tegenover elkaar geplaatst waardoor we een soort stare down creëren. Via een mouse-over effect kan de gebruiker een van de twee fighters uitlichten.

Daarnaast is er in de HPTO ook een dynamische countdown klok toegevoegd waarmee er live wordt afgeteld tot de wedstrijddag. Zo’n countdown is een herkenbaar onderdeel wat vaker ingezet wordt voor (grote) evenementen. Het aftellen zorgt voor een mooie opbouw van  spanning en enthousiasme in de dagen naar het evenement toe.

Wil jij ook zo’n dynamische bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!