KNVB – Azerion Vrouwen Eredivisie Start of Season

Info & formaten

Creatie voor: KNVB
Project:Azerion Vrouwen Eredivisie Start of Season
Formaten: IAB Bannerset

Opdrachtomschrijving:

Om de start van het nieuwe seizoen van de vrouwen Eredivisie te promoten hebben we deze IAB Bannerset ontwikkeld. Deze banners, waaronder een Rectangle, Billboard en Halfpage Ad, zijn natuurlijk bedoelt voor de échte voetbalfans. Het materiaal voor deze banners was op een efficiënte manier aangeleverd, een ontwerp dat geschikt was voor de formaten die uitgewerkt gingen worden. Door deze assets te bundelen met onze ad-expertise, is het ontwerpen en uitwerken van deze advertenties maar liefst binnen een dag afgerond. Ook het ontwikkelen van last-minute campagne creaties kun je aan ons overlaten!

Wil jij ook zo’n vette IAB Bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!