Vtech – Kidizoom

Info & formaten

Creatie voor: Vtech
Project: KidiZoom
Formaten: Countdown VPAID

Opdrachtomschrijving
Sinterklaas was weer in land en dat betekent schoentjes zetten, verlanglijstjes maken en pakjesavond! Geheel in dit thema hebben wij voor Vtech een viertal opvallende creaties opgemaakt.

Alle video’s zijn verwerkt in een skin in de herkenbare huisstijl van KidiZoom. In elke VPAID wordt gefocust op ander speelgoed, de producten links en het logo zijn dan ook in elke variant anders en bijpassend aan de video. Zo is in een oogopslag duidelijk waar de campagne over gaat! 

En het allerleukste aan deze creaties is wel de dynamische Countdown om de kinderen extra enthousiast te maken en om urgentie te creëren in de aanloop naar pakjesavond.

Wil jij ook zulke toffe video’s? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!