Marvel – Black Panther – Wakanda Forever

Info & formaten

Creatie voor: Marvel
Project: Black Panther – Wakanda Forever
Formaten: Dooh, Rich Media, Video Halfpage Ad, Video Banner, Billboard, Full Page Takeover

Opdrachtomschrijving
Voor de nieuwe Black Panther Film hebben hebben we een brede set aan banners en Digital Out of Home’s mogen opmaken. Bijzonder waren de diverse en grote DOOH-formaten met elk hun eigen specificaties. 

Voor dit project hebben we gewerkt met twee filmposters. Hierbij was één poster gericht op de IMAX release en één gericht op de film in het algemeen. Bij elke creatie hebben we ervoor gezorgd dat het ontwerp overeen komt met de stijl van de poster en het des betreffende eindbeeld.

In de Rich Media banners hebben we er voor gekozen direct naar het eindbeeld te gaan en de video prominent in beeld te laten verschijnen zodat deze snel te bekijken is. Voor de Halfpage Ad hebben we gekozen voor een spectaculaire video intro omdat een video in de kaart te druk zou zijn.

Wil jij ook zulke impactvolle Dooh’s en Rich Media banners? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!