Coinmerce – Stake & Earn campagne

Info & formaten

Creatie voor: Coinmerce
Project: Stake & Earn campagne
Formaten: IAB, Interactive interscroller

Opdrachtomschrijving
Coinmerce had een duidelijk doel voor ogen: de doelgroep overhalen om hun cryptocoins over te zetten op Coinmerce. Om de doelgroep hiertoe aan te sporen en om de drempel tot overstappen te verlagen ontwikkelden wij deze bannerset. Een visueel maar compact menu waarin de gebruiker zelf kan testen wat dit oplevert voor zijn coin(s).

Er is keuze uit 5 verschillende coins en vervolgens kan er ook nog gefilterd worden op inleg en looptijd. Hieruit volgt een inzichtelijke en grafische grafiek met het verwachte resultaat. En dat alles opgemaakt in de frisse huisstijl van de klant, gecombineerd met leuke en opvallende animaties. 

Wil jij ook zulke interactieve banners? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!