Videoland – The Real Housewives of Amsterdam

Info & formaten

Creatie voor: Videoland
Project: The Real Housewives of Amsterdam
Formaten: Rich Media, Cross Device Page Takeover

Opdrachtomschrijving
Reality show-fans opgelet! Er staat weer een nieuwe, heerlijk chaotische dramaserie voor je klaar! In deze Videoland serie volgen we zeven high-society huisvrouwen in hun dagelijks leven vol glitter en glamour.

Een thema dat wij volledig hebben doorgetrokken in deze complete campagne set. Het artwork hebben we losgeknipt en zo geanimeerd dat de housewives een voor een in beeld verschijnen. Hiermee leggen we echt de nadruk op de hoofdpersonages en krijgen ze allemaal hun moment in de schijnwerpers. Vooral in de HPTO hebben we hier mooi mee kunnen spelen.

Daarnaast is deze bannerset een mooi voorbeeld van hoe je je content aan kunt passen op de verschillende bannerformaten. Met name in de kleinere formaten is het slim om met een animated ontwerp te werken in plaats van video. De grotere formaten daarentegen zijn uitermate geschikt voor video’s. In het Billboard en de HPA hebben we zelfs een combinatie kunnen maken van het artwork en de video-spot samen.

Wil jij ook zo’n toffe bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!