DFW – Hotel Sinestra

Info & formaten

Creatie voor: DFW
Project: Hotel Sinestra
Formaten: Skinned Video’s, Social Video’s

Opdrachtomschrijving
Hotel Sinestra belooft de allerleukste familiefilm van deze winter te zijn. En dat verdient natuurlijk ook de allerleukste campagne!

Om de trailer nog magischer te maken hebben we deze opgemaakt met een geanimeerde skin. Hierin hebben we verschillende elementen uit de film tot leven gebracht zoals de hoofdkarakters, naaldbomen en winterse huisjes op de achtergrond De subtiele maar toch speelse animaties op de personages doen het net lijken alsof de kinderen echt met de slee de berg af sjezen.

De vallende sneeuw brengt alles samen en maakt het een mooi, winters geheel. Het is een opvallende Skin geworden die perfect past bij de sfeer van deze avonturenfilm.

Wil jij ook zo’n geanimeerde Skinned Video? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!