Petplan – De Huisdieren Verzekering

Info & formaten

Creatie voor: Petplan
Project: De Huisdieren Verzekering
Formaten: Page Takeover

Opdrachtomschrijving:
Van dierenliefhebbers, voor dierenliefhebbers, dat is de insteek van deze Page Takeover. De zachte kleuren en liefdevolle foto’s maken het een vrolijke creatie die goed aansluit bij het doel van de campagne. Namelijk het afsluiten van een verzekering voor je huisdier.

In de rechterskin is een slider ingebouwd om de verschillende USP’s van het Petplan uit te lichten. Een dynamische en interactieve manier om veel tekst, toch behapbaar te maken. Zeker in combinatie met de herkenbare iconen is dit een geweldige oplossing.

Samen met een aantal subtiele mouse-over effecten is het een prachtig plaatje geworden dat perfect in één lijn ligt met de huisstijl van de klant.

Wil jij ook zo’n mooie HPTO? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!