Videoland – The Bachelor 2024

Info & formaten

Creatie voor: Videoland
Project: The Bachelor 2024
Formaten: IAB Rich Media, Interscroller, Mobile Portrait

Opdrachtomschrijving
In dit nieuwe nieuwe seizoen van The Bachelor ging niet één, maar twee mannen de uitdaging aan om de liefde van hun leven te vinden. Maar dan is het natuurlijk aan de dames om hun favoriet van de twee te kiezen. Een moeilijke keuze die wij terug hebben laten komen in deze IAB Rich Media bannerset inclusief een cross-device Interscroller.  

We hebben er een zogeheten Choice Ad van gemaakt waarin de gebruiker zelf zijn/haar favoriete Bachelor kan kiezen. De twee mannen wordt beide kort uitgelicht en door een van de twee te klikken wordt je doorgestuurd naar een bijpassende eindkaart. Een zwoel en romantisch beeld met vallende rozenblaadjes en natuurlijk jouw knappe hunk in het midden.

Wil jij ook zo’n gave Rich Media bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!