DAF Trucks – New Generation Construction & Municipal

Info & formaten

Creatie voor: DAF Trucks
Project: New Generation Construction & Municipal
Formaten: IAB Rich Media, Social Video’s

Opdrachtomschrijving
DAF Trucks lanceerde een nieuwe generatie voertuigen, speciale wagens die ingezet worden in o.a. de bouw of milieudiensten. Om deze trucks onder de aandacht te brengen is deze ontzettend grote campagne opgezet.

Het project bestaat uit drie fases met in elke fase maarliefst 100 creatives. De ads zijn doorvertaald in tien verschillende talen om zo de boodschap door heel Europa te kunnen verspreiden. Pools, Duits, Spaans, Tsjechisch… het zijn er een heleboel!

Elke fase bestaat uit twee varianten: Construction en Municipal, de eerste variant gericht op voertuigen in de bouw en de tweede speciaal op wagens in drukke en smalle steden. Elke fase heeft zijn eigen invulling, zo wordt er gewerkt met spectaculaire video-intro’s en mooie tekst animaties. In fase 2 worden er zelfs 3D modellen van de trucks ingeladen om de gebruikers de wagens zo van elke kant te laten bekijken.

Een enorm project met een mega groot bereik!

Wil jij ook zo’n gave Rich Media bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!