DFW – Sting

Info & formaten

Creatie voor: DFW
Project: Sting
Formaten: Rich Media Page Takeover (HPTO)

Opdrachtomschrijving
We krijgen niet vaak zo’n creepy project voorgeschoteld als deze voor de horror-film van DFW. In de film ‘Sting’ veranderd een klein spinnetje langzaam in een vreselijk monster. En wij hebben alles uit de kast getrokken om van deze APTO ook een ware horror ervaring te maken. 

De creative opent nietsvermoedend met een donker artwork van een klein spinnetje. De schaduw beweegt een beetje op en neer wat al zorgt voor een spannende sfeer. Maar dat is nog niet alles, na een aantal seconden verschijnt er ineens een grote spin die over het hele beeldscherm heen loopt. Een echte nachtmerrie voor iedereen met een spinnenfobie!

Het is een super opvallende banner omdat de creative letterlijk doorloopt over de gehele website. De spin wandelt over alle content heen, iets wat je als gebruiker niet meteen verwacht.

Wil jij ook zo’n creepy HPTO? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!