Videoland – Temptation Island

Info & formaten

Creatie voor: Videoland
Project: Temptation Island
Formaten: IAB banners, videobanners

Opdrachtomschrijving
Het beloofde weer een schandalig spannend seizoen van Temptation Island te worden. Gaan de koppels het dit jaar overleven? 

In deze bannerset zijn een hele hoop elementen samen genomen om de sfeer van de serie goed over te brengen. Maar het belangrijkste onderdeel van de serie staat centraal: Het welbekende kampvuur. Het moment waarop vurige geheimen en ontknopingen boven tafel komen. De verschillende koppels wisselen elkaar af rondom het kampvuur.
Om de banners af te maken en extra dynamiek toe te voegen, brandt er rondom de banners vuur. Deze vlammen zijn opgemaakt als PNG-sequence waardoor het mogelijk is om het idee van video te creëren maar dan met transparante achtergrond. Het vuur voegt hitte, vurigheid en spanning toe wat perfect aansluit bij de serie.

De grotere formaten zijn ook opgemaakt als video-ad waarbij het beeld opent met een aantal spannende beelden uit de serie. Hierna wordt overgegaan op hetzelfde beeld als de animated ads.

Wil jij ook zo’n vurige IAB bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!