Vertigo Games – Hellsweeper VR

Info & formaten

Creatie voor: Hellsweeper
Project: Animated IAB Bannerset
Formaten: Dynamische IAB bannerset, waaronder een billboard (970×250), rectangle (300×250 ), leaderboard (728×90), skyscrapers (160×600 en 120×600) en halfpage ad (300×600).

Opdrachtomschrijving
In Hellsweeper ga je een demonisch avontuur aan in de hel. Reis door dimensies, vecht met dodelijke wapens schakel je vijanden uit. En dat allemaal in VR. Durf jij het aan?

In deze campagne hebben wij de vurige hitte van de onderwereld weten te vangen in een spannende IAB bannerset. Met deze set overtuigen we gamers die op zoek zijn naar een meeslepende en avontuurlijke game-ervaring om voor Hellsweeper VR te kiezen.

Onze creaties brengen diepte en detail tot leven in elk formaat, zelfs met de strikte bestandsgrootte limiet (slechts 150kb!). We beginnen met een logo-intro en laten vervolgens het key art in beeld springen. Wanneer er met de muis over de banner wordt bewogen, wordt er een boeiend diepte-effect gevisualiseerd door verschillende sterktes van inzoomen te gebruiken.

Wil je ook zo’n avontuurlijke campagne voor jouw (video-)game? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!