Moose Toys – Beastlab

Info & formaten

Creatie voor: Moose Toys
Project: Beastlab
Formaten: Rich Media, Advergame, IAB Banners, Vpaid

Opdrachtomschrijving
In het Beastlab voer je verschillende proefjes uit om het indrukwekkende beest te onthullen. Het is spannend en interactief speelgoed dat zeker weten indruk maakt op de jonge doelgroep.

Via een grote set aan ads hebben wij bij mogen dragen aan de spannende promotie van het Beastlab. Er is flink uitgepakt met verschillende soorten banners en video-ads.
Elke advertentie heeft zijn eigen invulling en samen vormen ze een mooi geheel dat elkaar goed aanvult.

De eerste twee formaten zijn interactieve Rich Media banners waarin de gebruiker de verschillende ingrediënten kan bekijken die nodig zijn om het beest te onthullen. Door de schakelaar om te zetten kunnen vervolgens ook zijn krachten worden bekeken.
Hierna volgt de Advergame waarin de gebruiker alle stappen van het lab kan doorlopen. Dit geeft de kinderen een leuke indruk van hoe het speelgoed werkt.
In zowel de IAB banners als de VPAID worden ook alle stappen doorlopen, maar dan volledig geanimeerd zodat het binnen de specs van de formaten blijft.

Gave visuals, een opvallende huisstijl en vloeiende animaties. De perfecte formule voor een succesvolle campagne!

Wil je ook zo’n gave campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!