Videoland – Sphinx

Info & formaten

Creatie voor: Videoland
Project: Sphinx
Formaten: Rich Media, IAB banners, video banners, interscroller

Opdrachtomschrijving
Deze productie van Videoland is je vast niet ontgaan: Sphinx. Een meeslepende thriller-serie vol geheimen.

De Rich Media banners zijn opgemaakt in twee verschillende varianten, een meer algemene versie en een horror versie. De eerste variant start met een intrigerende video-intro die een aantal spannende shots uit de teaser laat zien. Na de video wordt het artwork ingeanimeerd door de vleugels van Sphinx om de hoofdpersoon heen te wikkelen.

De tweede variant speelt in op het horroraspect van de serie. Hier worden gebruikers geconfronteerd met glitchende beelden van karakters met angstaanjagende dierenmaskers. Deze beelden flitsen tussen het artwork door en reageren ook op mouse-over activiteit. Dit effect zorgt voor een griezelige sfeer die perfect aansluit bij de verhaallijn van de serie.

Een mooi detail in deze creatie is de meebewegende Sphinx. De vleugels van dit figuur bewegen mee met de bewegingen van de muis, wat een extra laag van betrokkenheid toevoegt.

Wil jij ook zo’n griezelige creatie? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!