USP – PLAY Airlines

Info & formaten

Creatie voor: USP
Project: PLAY Airlines
Formaten: Rich Media Advergame

Opdrachtomschrijving
Met Play Airlines vlieg je betaalbaar naar het prachtige Reykjavik. Een prachtige vlucht over zee en het bijzondere landschap van IJsland. Elementen die wij allemaal hebben verwerkt in deze gave advergame.

In deze playable Ad heb je als gebruiker de touwtjes in handen, je bestuurd het Play vliegtuig en zorgt voor een veilige landing op het eiland. Onderweg verzamel je zoveel mogelijk items: IJslandse schapen, paarden en regenbogen. Hoeveel items krijg jij verzameld binnen de tijd?

Naast de collectable items, kom je onderweg ook nog wat andere wonderen van de natuur tegen. Zo vlieg je over rokende vulkanen die je zicht wat belemmeren maar je komt ook het prachtige noorderlicht tegen.

Een vlucht om nooit te vergeten!

Wil jij ook zo’n gave advergame? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!