S&H Uitgeverij -Buiktype Bannerset

Info & formaten

Creatie voor: S&H Uitgeverij
Project: Happy Health – Welk buiktype heb jij
Formaten: Animated GIF banners

Opdrachtomschrijving
Jazeker ook voor pakkende GIF bannersets ben je bij ons aan het goede adres. Speciaal voor Happy Healthy hebben we een gloednieuwe set ontworpen, gebaseerd op hun originele HTML banners. Deze set bestaat uit 7 levendige afbeeldingen die de kern van Happy Healthy’s boodschap belichten en een vlotte doorvertaling van HTML naar GIF garanderen.

Met onze krachtige banners helpen we HappyHealthy om hun missie voor een gezonde leefstijl op een levendige en meeslepende manier over te brengen.

Ben jij klaar om je boodschap te laten schitteren? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!