Videoland – Prins Bernhard

Info & formaten

Creatie voor: Videoland
Project: Prins Bernhard
Formaten:  IAB Bannerset, Rich Media

Opdrachtomschrijving
In deze serie stellen we de vraag ‘Wie was prins Bernhard?’ Met niet eerder vertoond beeldmateriaal en verhalen vanuit verschillende invalshoeken proberen we hier antwoord op te vinden.

Dit project was er een die er snel tussendoor schoot. Met de nodige spoed erachter ontwikkelde wij in slechts een paar uur tijd deze opvallende IAB bannerset.

Ondanks de simpele animatie is het toch een mooie bannerset geworden met een duidelijke boodschap.

Wil jij ook zo’n snelle service? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!