Videoland – De Bachelorette

Info & formaten

Creatie voor: Videoland
Project: De Bachelorette
Formaten:  IAB Bannerset, Rich Media, Interscroller

Opdrachtomschrijving
In dit nieuwe seizoen van De Bachelorette gaan we op zoek naar de nieuwe liefde van Sylvia Geersen. Aan ons de taak om de romantiek en zwoelheid van dit seizoen over te brengen op het publiek.

We ontvingen een aantal zwoele foto’s van Sylvia met een opvallende rode roos. Daar konden we wel wat mee! Met de verschillende poses die ze aanneemt in combinatie met de lichtflitsen wekken we het idee van een fotoshoot. In combinatie met de vallende rozenblaadjes in de intro en als mouse-over effect creëren we een romantische sfeer.

Wil jij ook zulke zwoele banners? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!