RTL – Race Across the World

Info & formaten

Creatie voor: RTL
Project: Race Across the World
Formaten:  IAB Bannerset, Rich Media

Opdrachtomschrijving
14.000 kilometer reizen zonder vliegtuig, bankpas of mobiele telefoon… Net zoals deze bannerset een grote uitdaging! Vooral het behouden van de leesbaarheid en passend maken van het artwork was voor dit project even puzzelen, maar daar zijn wij uiteraard uitgekomen!

De creaties openen met een geanimeerde stippellijn welke de route van de deelnemers weergeeft. Deze lijn loopt dwars door Zuid-Amerika en laat op een leuke manier de start en finish zien.

Per bannerformaat hebben we goed gekeken naar hoe we de verschillende artwork-onderdelen het beste konden indelen. Zo zie in je kleinere formaten dat de foto’s zich opstapelen terwijl er in de grotere formaten wel ruimte is om ze allemaal los te hebben staan.

Om de leesbaarheid te behouden laten we de verschillende stukjes tekst één voor één in beeld verschijnen. Hier hebben we een spannend en cinematisch effect aan toegevoegd wat ze nog meer doet opvallen.

Wil jij ook zo’n vette IAB Bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!