Videoland – Mocro Maffia seizoen 5

Info & formaten

Creatie voor: Videoland
Project: Mocro Maffia seizoen 5
Formaten: Rich media, IAB Bannerset

Opdrachtomschrijving
Mocro Maffia is misschien wel een van Videoland’s meest succesvolle series. Geen wonder dat er weer een nieuw seizoen voor de deur staat. Ter promotie van het nieuwe seizoen hebben wij een flinke set aan banners opgemaakt.

De banners zijn helemaal opgemaakt in de juiste, ijzige sfeer van de serie . Ze openen met een opvallende logo animatie waarna het artwork soepel in beeld verschijnt.

Wat de IAB banners uniek maakt, is de aanpassing aan een beperkte bestandsgrootte van minder dan 100 KB per banner. Ondanks deze beperking wisten we er wat van te maken, zonder concessies te doen aan de visuele impact.

Wil je ook zo’n spannende campagne voor je project? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creatief bureau DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creatief bureau graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!