Videoland – Glory Collision 5 – bannerset

Info & formaten

Creatie voor: Videoland
Project: Glory Collision 5
Formaten: Interactive IAB Bannerset

Opdrachtomschrijving
Glory Collision 5, het epische kickboksevenement, staat op het punt om te exploderen op de streamingdienst Videoland. Bereid je voor op een meeslepende ervaring die rechtstreeks in je woonkamer wordt geleverd.

Onze campagne omvat een uitgebreide IAB Bannerset speciaal ontworpen voor liefhebbers van deze extreme sport. Elk formaat is op maat gemaakt om de kracht van Glory Collision 5 optimaal over te brengen.

Onze aanpak plaatst elke deelnemende vechter in de schijnwerpers, samen met zowel de voor- als bijnaam. Er is nauwkeurig rekening gehouden met de specificaties van elke individuele banner, zodat elke vechter in volle glorie te zien is.

In de horizontale banners is er voldoende ruimte om alle vechters in één afbeelding te presenteren. In de kleinere formaten verschijnt de naam bij mouse-over om zo niet teveel tekst in een keer te tonen. In de overige formaten hebben we een interactieve slider toegevoegd die met een muisklik kan worden bediend. In de kleinste banners, waar ruimte beperkt is, hebben we ervoor gezorgd dat de vechters elkaar automatisch afwisselen voor maximale effectiviteit.

Wil jij ook zo’n diverse bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!