LOL – Sunshine Makeover

Info & formaten

Creatie voor: LOL
Project: Sunshine Makeover
Formaten: Billboard, InApp

Opdrachtomschrijving
De onwijs populaire LOL poppetjes van MGA, komen steeds weer uit in een nieuw jasje. Deze reeks staat helemaal in het thema van zomerse zonnestralen en regenboogkleuren. Niet voor niets dat de poppetjes van outfit veranderen wanneer deze in aanraking komen met UV stralen.

Om dit effect na te bootsen in onze creaties, kan de doelgroep via 1 klik op de knop de zon laten schijnen. Hierna veranderd het poppetje van outfit. Alle karakters zijn in een carrousel geplaatst zodat er meerdere poppen in één banner uitgelicht kunnen worden.

Net zoals in andere MGA LOL campagnes, zijn er twee varianten gemaakt voor twee verschillende lijnen van het merk. Het geheel is opgevuld met heel veel kleur, een spot en andere relevante informatie.

Wil jij ook zo’n kleurrijke creatie? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!