Videoland – Maxima

Info & formaten

Creatie voor: Videoland
Project: Maxima
Formaten: Rich Media, HPTO, Interscroller, InApp, IAB bannerset

Opdrachtomschrijving:
Een van Videoland’s grootste successen: Máxima. De drama serie die het leven van onze eigen koningin laat zien. Grote kans dat je deze serie en/of bijbehorende campagne wel ergens voorbij hebt zien komen want je kon er bijna niet onderuit. Máxima was overal! 

Ook wij hebben ons steentje bij mogen dragen met een aantal prachtige Rich Media formaten, waaronder een cross device HPTO en Interscroller.

In de verschillende formaten wordt de koninklijke familie aan je voorgesteld aan de hand van videobeelden en portretten. De voor vele mensen herkenbare personages zorgen ervoor dat banners direct aanspreken. 

Om wat beweging en klasse toe te voegen aan deze set hebben we een gouden gloed toegevoegd aan zowel de portretten als het titellogo. Deze glow speelt automatisch af en wordt ook geactiveerd op mouse-over. Het is een subtiele animatie die niet teveel afleidt van de personages maar wel net dat éxtraatje toevoegd.

Wil jij ook zo’n koninklijke campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!